ΝΕΟ BERLINGO

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΝΕΟ CITROËN BERLINGO

Πρωτοπόρος στα οικογενειακά οχήματα από το 1996 η Citroën παρουσιάζει το νέο Berlingo, που συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά των προκατόχων του, διαθέτοντας παράλληλα και σημαντικές για την εποχή καινοτομίες. Το νέο Citroën Berlingo αποτελεί μία καινοτόμο και δελεαστική προσφορά σε ότι αφορά το σχεδιασμό, τη δυνατότητα διαμόρφωσης, και την πρακτικότητά του.

Ευρύχωρο, άνετο και εύκολα διαμορφώσιμο, το νέο Citroën Berlingo διακρίνεται για την πληθώρα των χαρακτηριστικών του: απίστευτοι ελεύθεροι χώροι, εκπληκτικές δυνατότητες εσωτερικής διαμόρφωσης, με 3 ξεχωριστά αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, αναρίθμητοι αποθηκευτικοί χώροι συμπεριλαμβανομένης και της νέας γενιάς πολυχρηστικής οροφής Modutop®, καθώς και νέες επιλογές εξωτερικών χρωμάτων σε συνδυασμό με διαφορετικές επιλογές εσωτερικού διάκοσμου.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Το νέο Citroën Berlingo προσφέρει δυναμική οδική συμπεριφορά χάρη στο συνδυασμό της νέας πλατφόρμας/πατώματος και των τελευταίας γενιάς κινητήρων, που εξασφαλίζουν οικονομία και χαμηλές εκπομπές CO2.

Το νέο Berlingo εφοδιάζεται με κινητήρες βενζίνης και diesel κατάλληλους για κάθε στυλ οδήγησης, τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Οι συγκεκριμένοι κινητήρες εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδόσεις όντας ταυτόχρονα και ιδιαίτερα φιλικοί με το περιβάλλον.

Το νέο Citroën Berlingo σηματοδοτεί επίσης και την έλευση ενός νέου 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου (EAT8), που προσφέρει ιδανικές συνθήκες άνεσης στην οδήγηση.

Κινητήρες βενζίνης — Σειράς PureTech :
1.2L PureTechS&S 110 hp ή 130 hp EAT8
Κινητήρες Diesel — Σειράς BlueHDi
1.5L BlueHDiS&S 75 hp ή 100, ή 130 hp BVM6 ή EAT8

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΝΕΟ C4 CACTUS C-ELYSÉE »

Copyright © 2019 από την ΤΣΑΠΑΛΟΣ Α.Ε | Με την επιφύλαξη παντός διακιώματος.
Σχεδιασμός & Φιλοξενία από την WorldofWeb.gr