ΝΕΟ CITROËN BERLINGO VAN

ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΝΕΟ CITROEN BERLINGO

Πρωτοεμφανίστηκε το 1996, με παραγωγή πάνω από 1,5 εκατομμύριο μονάδες, το εμβληματικό Citroën Berlingo παρουσιάζει την 3η γενιά του με το όνομα Citroën Berlingo Van. Το νέο Berlingo Van είναι ένα πραγματικό άλμα ανάμεσα στις γενιές, σε ότι αφορά το στυλ, τον εξοπλισμό και τις δυνατότητες διαμόρφωσης. Πρόκειται για τον ιδανικό συνεργάτη του κάθε επαγγελματία.
Στην αγορά περι τα τέλη του 2018.

Play
ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ !

Στιβαρό και προστατευτικό ταυτόχρονα, το νέο Citroën Berlingo Van διαθέτει δυναμικό εξωτερικό στυλ με ρευστές γραμμές, χωρίς όμως να προκαλεί.
– Αναγνωρίσιμη εμπρός εμφάνιση, χάρη στην εταιρική ταυτότητα δανεισμένη από το μεγαλύτερο συγγενή του, το Citroën Jumpy: ψηλό και στενό καπό, μεγάλα φωτιστικά σώματα.
– Από το πλάι, εμφανείς ρευστές γραμμές και τονισμένοι ώμοι που αντανακλούν την αίσθηση γενναιοδωρίας και πρακτικότητας του εσωτερικού.
Σαν ένας καθημερινός συνεργάτης, το νέο Citroën Berlingo Van ανταποκρίνεται σε κάθε επαγγελματική ανάγκη προσφέροντας λύσεις προσαρμοσμένες σε κάθε δραστηριότητα/χρήση: διαφορετικά μήκη, καμπίνες, σημεία στερέωσης εμπορευμάτων. Έφτασε η στιγμή για ακόμα πιο βελτιωμένη προσφορά: το μοντέλο προσφέρεται με 2 ακόμα καινούργιες εκδόσεις: Worker & Driver.

BERLINGO VAN ΕΚΔΟΣΗ DRIVER

Η έκδοση “Driver”, είναι ειδικά σχεδιασμένη για εταιρείες και οδηγούς που εκτελούν μεγάλα ταξίδια ή πολλαπλές διαδρομές σε αστικό περιβάλλον.
– Άνεση στην οδήγηση
– Ηχομόνωση.
– Πληθώρα οδηγικών βοηθημάτων με τεχνολογία περιφερειακής κάλυψης εικόνας του χώρου πίσω από το αυτοκίνητο
– Οθόνη αφής 8’’ με ηχοσύστημα και δυνατότητα δικτύωσης
Άνεση και πρακτικότητα στο εσωτερικό για καθημερινή αποτελεσματικότητα.

BERLINGO VAN ΕΚΔΟΣΗ WORKER

Η έκδοση “Worker” προορίζεται για επαγγελματίες που μεταφέρουν υλικά και μεταφορείς κάθε τύπου που συνεργάζονται με κατασκευαστικές εταιρείες:
– Τύπος καμπίνας Extenso (R) : 3 εμπρός καθίσματα, κινητό γραφείο και ικανότητα μεταφοράς μεγάλου μήκους φορτίων, για περισσότερη ευελιξία.
– Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης με υποβοήθηση κίνησης σε κατηφόρα (Hill Assist Descent), μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος (+ 30χλστ.), μεγάλοι τροχοί (690χλστ.) με ειδικά Mud & Snow ελαστικά, για καλύτερη πρόσφυση.
– Ωφέλιμο φορτίο αυξημένο στα 1,000κιλά, ενισχυμένος φωτισμός, γάντζοι στερέωσης στο μισό του ύψους του χώρου φόρτωσης, για μεγαλύτερη εξυπηρέτηση.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το νέο Citroën Berlingo Van επαναπροσδιορίζει τα στάνταρτ της κατηγορίας του, ενσωματώνοντας πάνω από 20 οδηγικά βοηθήματα και τέσσερεις τεχνολογίες δικτύωσης. Για μοναδική ορατότητα, το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρει επίσης και μία ακόμη καινοτομία: Το σύστημα περιφερειακής ορατότητας του χώρου πίσω από το αυτοκίνητο.
Στη θέση του κεντρικού εσωτερικού καθρέφτη υπάρχει μία έγχρωμη οθόνη 5’’, η οποία εμφανίζει εικόνα από δύο κάμερες (μία στο κάτω μέρος του δεξιού πλευρικού καθρέφτη, και μία πάνω από τις πίσω πόρτες).
3 δυνατοί τρόποι απεικόνισης:
– Έλεγχος πίσω χώρου: η οθόνη εμφανίζει την εικόνα του χώρου πίσω από το αυτοκίνητο, σε ευρεία γωνία κάλυψης, για καλύτερη αντίληψη του περιβάλλοντος, από τον οδηγό.
– Έλεγχος πλευράς : η οθόνη εμφανίζει την εικόνα του χώρου της δεξιάς πλευράς του αυτοκινήτου, περιορίζοντας έτσι τις τυφλές γωνίες.
– Βοήθημα ορατότητας στην όπισθεν – κάμερα οπισθοπορείας – η οθόνη εμφανίζει την εικόνα του χώρου κοντά στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, βοηθώντας έτσι στους ελιγμούς με την όπισθεν.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Νέο ελαφρύ πάτωμα και οικονομικοί κινητήρες για δυναμικά χαρακτηριστικά οδικής συμπεριφοράς, μοναδική άνεση στην οδήγηση, και ιδανική σχέση κόστους χρήσης-απόδοσης.
– 1 έκδοση βενζίνης με κινητήρα PureTech 110 S & S BVM6
– 4 εκδόσεις diesel : BlueHdi 75 BVM, BlueHDi 100 BVM, BlueHDi 100 S & S BVM, BlueHdi 130 S & S BVM6 και EAT8

Η τελευταία γενιά του EAT8 (“Efficient Automatic Transmission”) αυτόματου κιβωτίου 8 ταχυτήτων με χειρισμό από τα ειδικά ‘πτερύγια’ στο τιμόνι, προσφέρει ευχαρίστηση τόσο στις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων , όσο και στα πολλαπλά καθημερινά δρομολόγια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « JUMPER

Copyright © 2019 από την ΤΣΑΠΑΛΟΣ Α.Ε | Με την επιφύλαξη παντός διακιώματος.
Σχεδιασμός & Φιλοξενία από την WorldofWeb.gr